keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Projektin aikataulua

Listataanpa hieman tämän taloprojektin aikataulua, niin jää itsellekin muistiin, miten asioiden on suunniteltu etenevän - totuus paljastuu sitten myöhemmin.

Talo- ja tonttikaupat tehtiin maaliskuussa, lisäksi kysyttiin tarjouksia urakoitsijoilta, ja nyt huhtikuun aikana tarkoituksena on hoitaa sisustus- ja keittiösuunnitelmat valmiiksi. Rakennuslupaakin pitäisi alkaa hakemaan.

Toukokuussa aloitetaan tontin raivaustyöt - risusavotta odottaa.. Lisäksi teetetään maaperätutkimus touko-kesäkuun taitteessa.

Heinäkuussa alkaa "rytinä". Heinäkuun ekalla viikolla (vko 27)  tulee lämpökaivon porausporukka (GeoDrill), ja sen jälkeen aloitetaan pohjatöiden teko (vko 28-29). Perustukset tehdään heinäkuun viimeisellä viikolla (vko 30, Perustava), ja talopakettihan tulee elokuun lopulla, viikolla 34.

Takkatoimitus on sovittu viikolle 35, sillä toivotaan, että muurari ja yläkerran timpuriporukka pääsevät aloittamaan työnsä tuolloin. Yläkerran töihin on arveltu menevän 1-1.5kk, sillä tästä ei ole kellään vielä kokemusta..

Jos kaikki hyvin menee, niin voi olla, että päästään muuttamaan uuteen kotiin lokakuun alkupuolella.

4 kommenttia:

 1. Hienoa päästä seuraamaan muuttovalmiin Rauhalan rakentamista. Jos rakennamme joskus kolmannen Kannustalon, niin se on sitten muuttovalmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan! Ja toivotaan, että tämä meidän muuttovalmistalo valmistuu suht kivuttomasti. Tällä hetkellä on pelkän toimitussisällön tarkistamisessa mennyt Kannustalolla jo liki kuukausi, joten nopeus ei juuri nyt ole valttia ;D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen projekti! Tuleeko teille niin, että alakerta tilaelementeistä ja yläkerta rakennetaan valmiiksi paikanpäällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Risto! Alakerta tulee tosiaan muuttovalmiina moduleina, yläkerta lämpöeristettynä hallina. Yläkertaan on palkattu timpurit, sähkäri ja lvi-mies tekemään työt loppuun paikan päällä, mutta materiaalipaketti sinnekin tulee Kannustalolta. 1.5 kerroksista taloa ei pystytä valmistamaan tehtaalla valmiiksi asti, kuten 1 tai 2 kerroksiset, joten sen takia tämä ei ole täysin muuttovalmis. Tervetuloa seuraamaan projektin etenemistä!

   Poista