perjantai 23. maaliskuuta 2012

Talopaketti saapuu..

Viikolla 34! Eli 20.8. alkavalla viikolla. Esikoinen saattaakin saada tavallista isomman synttäripaketin.

Meillähän oli talo alunperin avoimella toimitusajalla vanhan asunnon myyntiehdon takia, mutta nyt näyttäisi siltä, että asunto on myyty. Viime viikolla tehtiin tiistaina 13.3. myyntisopparit Kiinteistömaailman kanssa, torstaina kävi yksi perhe tätä katsomassa ja lauantaina tekivät tarjouksen, joka oli hyvin lähelle sitä, mitä oltiin toivottu, joten päätettiin hyväksyä se (ja vältytäänpä näyttörumbalta). Tällä viikolla vuorossa oli kosteusmittaus tästä nykyisestä asunnosta, eikä siinä onneksi ilmennyt mitään ikäviä yllätyksiä. Tämän takia pystyttiin lyömään lukkoon tuo toimitusviikko.

Me tehdään välimuutto pariksi kuukaudeksi, joten tämä nykyinen kämppä vaihtaa omistajia heinäkuun loppuun mennessä. Ehkä nuo kaksi muuttoa reilun kahden kuukauden aikana kestää, kun tietää, mitä siellä sitten odottaa - oma tilava talo.

Lisäksi tällä viikolla on treffattu pankintäti ja sovittu rahoitusasiat kuntoon. Nyt vain odotellaan kirjettä Kannustalolta (toimitussisältö on ollut tarkistettavana siellä). Lisäksi on sovittu treffit sisustussuunnittelijan kanssa huhtikuun toiselle viikolle. Nyt ne isot pyörät ovat lähteneet pyörimään ja se on menoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti